Суперзвездата Кристиано Роналдо даде първо медийно изявление като играч на Ал-Насър.

...
Суперзвездата Кристиано Роналдо даде първо медийно изявление като играч на Ал-Насър.
Коментари Харесай

Роналдо: Уникален играч съм и съм дошъл за още рекорди

Суперзвездата Кристиано Роналдо даде първо медийно изказване като състезател на Ал-Насър. Петкратният притежател на " Златната топка " дойде в Рияд още през вчерашния ден, а по-рано през днешния ден мина и наложителните медицински прегледи. Той изрази вярата си да усъвършенства още много върхове в локалното състезание и да може още веднъж да се любува на играта си. Португалецът посочи, че е отказал много предложения, с цел да избере точно престой в Ал-Насър и че това не е краят за него. 

" Чувствам се доста добре и съм доста горделив, че мога да взема това огромно решение. Искам да трансформира манталитета на новото потомство. Имах доста благоприятни условия да отида в клубове в Европа, Бразилия, Съединени американски щати и Португалия, които се пробваха да ме привлекат, само че аз бях дал думата си на този клуб. Знам какво желая и какво не желая. Искам да оказа помощ за доста неща. Дори за женския отбор на Ал-Насър. Искам да трансформира гледната точка на доста хора ", съобщи Роналдо.

" В днешно време не е елементарно да се печели. Еволюцията на футбола е друга. Преместването ми в Близкия Изток не значи завършек на моята кариера. Аз съм благополучен да бъда тук. Знам, че шампионата е доста оспорвано. Гледах много мачове. Искам да играя още вдругиден, в случай че треньорът ми даде късмет. Искам да подобря няколко върха тук. Направих го в Европа и съм неповторим състезател, тъй че желая да сторя същото и тук ", продължи Кристиано. 

" Дойдох да спечелвам, да се насладя, да съм част от триумфа на страната във футбола. Тук съм, с цел да се насладя и да играя футбол ", приключи стрелецът. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР